Donează 10lei pentru Miruna și primești cea mai iubită cărticică cu activități pentru copii cu vârsta între 1.5-2.5 ani din grupul de donații.

În plus, te abonezi la newsletter și ești primul care află bilanțul săptămânal!

Completează câmpurile de mai jos, apoi dă click pe butonul albastru pentru a finaliza donația. Cărticica va ajunge la tine de îndată ce donația este acceptată.

Abonament newsletter

Abonament newsletter si donatie pentru e-book

Ce primești în schimbul donației tale?

Un ebook in format PDF cu 42 activități rapide și ușoare pentru copii 1.5-2.5 ani organizate pe zilele săptămânii. Special concepută pentru părinții presați de timp!

Bonus: o listă cu articole online care includ, cumulat, peste 120 idei de activități, jocuri și jucării.  SUTE de părinți care au donat în schimbul cărticelei au fost impresionați. Au fost apreciate ideile de activități, organizarea lor pe zilele săptămânii, explicațiile clare și scurte, la subiect.

Ce conține această cărticică?

• Un exemplu de rutină zilnică pentru a vă ajuta să vă faceți o idee de momentele zilei în care dedicăm timp activităților
  • Câte 6 idei de activități pentru fiecare zi a săptămânii, în total 42 de idei de activități
  • Activitățile nu necesită foarte multe materiale auxiliare (de ex: cofrage de ouă, acuarele, scotch, lucruri pe care le avem fiecare în casă)
  • Fotografii pentru majoritatea activităților
  • Unele activități reprezintă modalități de încurajare a independenței copilului (de ex. să învețe să se îmbrace, să facă curat)

La sfârșit este inclusă o listă cu mai multe resurse de unde te poți inspira pentru și mai multe activități (în total peste 120 de idei de jocuri, activități și jucării, și câteva pagini de Facebook dedicate activităților pentru preșcolari).

Asociatia ajută copiii diagnosticați cu SMA1 să strângă fondurile necesare accesării celui mai scump tratament din lume, ZolgenSMA. Copii ajutati: Noel, Ayan, Stefan, Miruna.