Doneaza pentru Miruna si castiga un autoturism Dacia Logan nou, din fabrica

Doneaza pentru Miruna si

Castiga un autoturism marca Dacia Logan nou nout, din fabrica

• Doneaza 40lei pentru Miruna si poti castiga un autoturism nou nout marca Dacia Logan
  • Poti participa de oriunde din lume
  • Concurs organizat de "Asociația Noel" cu scopul de a strânge fonduri pentru tratamentul Mirunei Bejan

Pe cine vei ajuta:

Miruna are 4 anisori si sufera de o boala genetica grava care ii afecteaza toti muschii corpului, pana cand nu mai poti sa te misti. Tratamentul care opreste boala ei din evolutie este cel mai scump din lume si costa 2.1 milioane de dolari. Nu e imposibil! Am mai strans aceasta suma incredibila pentru alti trei copilasi si, cu ajutorul tau, vom reusi si pentru Miruna.

Mama Mirunei prezinta povestea lor:

"Sunt mama Mirunei și singurul meu scop în această viață este să îmi duc copilul la tratament. Fetița mea suferă de Amiotrofie musculară spinală, o boală genetică rară care îi atrofiază mușchii și îi distruge tot corpul. Tratamentul care înlocuiește gena defectă, Zolgensma, costă 2.1 milioane de dolari iar până în prezent am reușit să strângem 858.318dolari. Miruna avea doar 10 luni când medicii mi-au zis că suferă de o boală mortală... mi-au zis că mușchii ei vor fi din ce în ce mai slăbiți și cel mai probabil va urca la cer în urma unui stop cardiac. La acea vreme nu exista niciun tratament iar eu eram legată de mâini și de picioare, obligată să îmi privesc copilul cum moare.😭

Acum Miruna are 4 anișori și este prizonier în propriul corp...boala i-a atrofiat foarte mult mușchii, ea nu reușește să își susțină propria greutatea. Are proteze pentru trunchi, mâini și picioare, proteze care îi susțin greutatea corpului în poziție corectă. Coloana vertebrală a Mirunei este grav afectată, plămânii și cutia toracică nu se dezvoltă suficient fiindcă mușchii responsabili cu respirația sunt slăbiți, tendoanele picioarelor se scurtează, mâinile se deformează, și toate acestea din cauza lipsei musculaturii.

Doare atât de mult să îmi privesc copilul și să nu o pot ajuta... să știu că există tratament care înlocuiește gena defectă însă nu îmi permit să îl plătesc. Doare atât de mult să știu că banii dictează cine învinge boala și cine nu...😭
Tratamentul Zolgensma a fost aprobat anul trecut, și chiar dacă costul este exorbitant, existența acestui tratament este o binecuvântare, o speranță că într-o zi va fi bine pentru prințesa mea. Zolgensma înlocuiește gena defectă cu o genă sintetică funcțională și astfel boala se oprește iar cu multă muncă de recuperare, Miruna poate redobândi masă musculară.

Lupt să strâng 2.100.000dolari pentru tratament Zolgensma și să oprim aceasta nemiloasă boală...este o luptă uriașă cu puterea banului însă împreună cu voi, o vom câștiga.🙏

Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare donație. Foarte mulți oameni au venit spre noi și ne-au ajutat însă pentru a reuși, Miruna are nevoie de și mai mulți oameni alături de ea🙏"

Doneaza 40lei pentru Miruna iar noi iti oferim sansa de a castiga un autoturism Dacia Logan nou, din fabrica. Da click pe butonul albastru de mai jos pentru a afla cum poti sa participi.

Daca nu doresti sa participi la acest concurs, insa doresti sa donezi pentru Miruna, iata mai jos modalitatile prin care se poate dona:

Vino alaturi de noi in grupul de suport de pe Facebook care se numeste "Uniti pentru Miruna SMA1": da click pe link pentru a intra in grup https://www.facebook.com/groups/749355595491433

Asociatia ajută copiii diagnosticați cu SMA1 să strângă fondurile necesare accesării celui mai scump tratament din lume, ZolgenSMA. Copii ajutati: Noel, Ayan, Stefan, Miruna.