Digi FM si PRO FM sponsorizeaza Asociatia Noel si difuzeaza un spot radio pentru promovarea strangerii de fonduri pentru Stefanel Suciu

Alături de Ștefan sunt de acum și două dintre cele mai mari posturi de radio din România: Digi FM și ProFM Romania.

Digi FM și PRO FM sponsorizează Asociația Noel cu difuzarea unei reclame la radio despre Ștefan începând din 29 aprilie și până în 28 mai 2021.

Ei au răspuns cu un maaaaare „Daaaa!” când le-am cerut ajutorul, astfel că veți putea auzi reclama despre Ștefănel la aceste posturi de radio și sperăm să ajungă la cât mai mulți oameni minunați care să-l ajute pe Ștefan. Vă mulțumim!

Suntem recunoscători dincolo de cuvinte că povestea lui Ștefan va fi difuzată la aceste două radio-uri la nivel național și sperăm ca întreaga țară să vină alături de Ștefan. Ne dorim foarte mult să îl vedem pe micuțul nostru luptător la tratament cât mai curând. Datorită oamenilor buni de la Digi FM și PRO FM, precum și a tuturor îngerilor din grupul de suport de pe Facebook care au fost mereu alături de Ștefan, acum sperăm că acest lucru se va întâmpla cât de curând!

Vă invităm pe toți să ascultați spotul în fiecare zi după ora 16:00
👉👉 la Digi FM https://www.digifm.ro/on-air/frecvente
👉👉și la PRO FM https://www.profm.ro/live

Continuăm lupta! Împreună vom reuși și ne vom bucura când vom ști că Ștefan a primit tratamentul și a oprit crunta boală SMA1!

Asociatia ajută copiii diagnosticați cu SMA1 să strângă fondurile necesare accesării celui mai scump tratament din lume, ZolgenSMA. Copii ajutati: Noel, Ayan, Stefan, Miruna.